Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

  • Lär dig producera och designa i olika format för digital publicering

    [2017-03-20] Till hösten startar JMG en ny kurs; Medieproduktion. Kunskap inom digital medieproduktion är en allt mer efterfrågad kompetens inom många yrkesgrupper, som exempelvis kommunikatörer, journalister och lärare. På kursen lär du dig att producera och designa i olika format för digital publicering.

  • V-dem kan ge underlag till mätning av FN-mål

    [2017-03-08] Varieties of Democracy Institute (V-dem), med bas vid Göteborgs universitet, bidrar med faktaunderlag till uppföljning av FN:s sextonde hållbarhetsmål.

  • Teoretiska perspektiv från naturvetenskap kastar nytt ljus över komplexa sociala system

    [2017-03-07] Ett nytt teoretiskt perspektiv kan hjälpa oss att förstå komplexa sociala system och hur omvälvande och snabba samhällsskeende utvecklas. Detta perspektiv är inspirerat av komplexitetsvetenskap som används inom naturvetenskapen för att förstå system i naturen, såsom fågelflockar och fiskstim. Perspektivet presenteras i en ny avhandling från Göteborgs universitet.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Facebook

 
 

Kontaktinformation

Lars-Olof Karlsson, kommunikatör

Telefon:
031-786 4841

Sidansvarig: Lars-Olof Karlsson|Sidan uppdaterades: 2016-03-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?