QoG lunchseminarium med Rafael Vazquez

Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty.

Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic.

If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Rafael Vazquez (visiting scholar at the QoG institute 4-8 September) Lecturer in Political Science at the Department of Political Science and Public Administration, University of Granada

Datum: 2017-09-06

Kategorier: Samhällsvetenskap