Kalendarium

Seminarieserien Arbetsliv och Välfärd: Bokseminarium och postseminarium i lunchrummet som Studentlitteratur står för.

Seminarium

Mot bakgrund av årets utgivning av den tredje reviderade upplagan av Arbetslivet (Lund, Studentlitteratur) kommer ett panelsamtal att hållas om arbetslivets olika dimensioner, processer och konfliktpunkter. Sedan den senaste upplagan av boken har kapitlen uppdaterats, viktiga perspektiv har breddats och antalet teman utökats för att ge en ännu mer sammansatt bild av arbetslivet.

Paneldeltagare: Kristina Håkansson, Lennart Svensson, Bengt Furåker och Ylva Ulfsdotter Eriksson vid Inst. för sociologi och arbetsvetenskap, samt P-O Börnfelt vid Högskolan i Halmstad.

Ordföranden: Tomas Berglund och Mattias Bengtsson

Datum: 2017-10-24