Brännpunkt Europa: Cecilia Malmström

Föreläsning

Brännpunkt Europa invites you to an interesting lunch seminar with the EU Trade Commissioner Cecilia Malmström on the topic of 'Wind in the sails for the EU again.'

REGISTRATION REQUIRED

The president for the EU Commission, Jean-Claude Juncker is about halfway through his term. Cecilia Malmström will speak about what has been accomplished by Team Juncker and the future of the EU.

Cecilia Malmström has been the European Commissioner for Trade since 2014, having previously served as the European Commissioner for Home Affairs between 2010 and 2014. Prior to her appointment as Commissioner, she served as the Swedish minister for EU affairs, and as a member of the European Parliament. In 1998, Malmström received her PhD in Political Science from the University of Gothenburg.

Time: 12.15-13.00
Place: Dragonen, Sprängkullsgatan 19

NOTE: Free lunch baguette for the 30 first attendants.

Föreläsning hålls på engelska.

Datum: 2017-10-19

Kategorier: Samhällsvetenskap

Arrangör: CERGU, Brännpunkt Europa

Plats: Dragonen, Sprängkullsgatan 19

Sista anmälningsdag: 2017-10-19 kl. 07:00.

Kontaktperson: Angie Sohlberg

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut

Sidansvarig: Lars-Olof Karlsson|Sidan uppdaterades: 2011-12-21