Kalendarium

Welfare, Inequality and the Social Dimension in Europe, Public seminar: Top Income Shares: Political and Economic Determinants

Seminarium

As part of the workshop Welfare, Inequality and the Social Dimension in Europe (16-17 Nov 9.00-12.00), there will be public seminar in SEB-salen 12.00-14.00 Nov 17 on "Top Income Shares: Political and Economic Determinants" by Prof. John D. Stephens, University of North Carolina at Chapel Hill, USA. The workshop is organized by CERGU and SOCAV in connection to the EU-social summit in Gothenburg.

Föreläsare: Prof. John D. Stephens, University of North Carolina at Chapel Hill, USA.

Datum: 2017-11-16

Kategorier: Samhällsvetenskap

Plats: SEB-salen Handels

Ytterligare information:
Workshop on Welfare Inequality and the Social Dimension in Europe Nov 16-17 Gothenburg Detailed Schedule (003).pdf

Kontaktperson: Anders Östebo

Sidansvarig: Lars-Olof Karlsson|Sidan uppdaterades: 2011-12-21