Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

  • Forskare studerar klimatdemonstranter

    [2019-03-18] Vid fredagens klimatdemonstrationer runt om i Europa delade ett internationellt nätverk av forskare ut enkäter till demonstranterna. Initiativtagare är docent Mattias Wahlström vid institutionen för sociologi och arbetsvetenskap, tillsammans med Katrin Uba, statsvetare vid Uppsala universitet.

  • Snabbare förändring med byråkrati än med nätverk

    [2019-03-15] En klassiskt byråkratisk styrning kan vara mer effektiv för att åstadkomma en förändring än en mer modern, nätverkande styrning. Det visar en avhandling som jämfört jämställdhetsarbete i Sverige och Spanien.

  • Medborgarforskning på Världskulturmuseet

    [2019-03-15] Vad lagar och vårdar vi och vad förbrukar vi? Det är en av frågorna som ställs i Världskulturmuseets senaste utställning Human Nature, som handlar om människors konsumtion och dess roll i miljöförstöring och klimatförändringar. Socialantropologerna Anna Bohlin och Staffan Appelgren har via forskningsprojektet Re:heritage varit med och tagit fram en del av utställningen som utforskar människors relationer till saker.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Facebook

 
 

Kontaktinformation

Lars-Olof Karlsson, kommunikatör

Telefon:
031-786 4841

Sidansvarig: Lars-Olof Karlsson|Sidan uppdaterades: 2016-03-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?