Mediemötet 2018

Nya tider i politiken och i journalistiken.
Sociala medier, fake news och avancerade partistrategier. Vem sätter egentligen dagordningen i höstens val?
Välkommen till Mediemötet 2018!

Mediemötet är ett årligen återkommande seminarium med journalistiken och journalisterna i centrum. Vi välkomnar journalister, blivande journalister, forskare och andra intresserade av aktuell journalistik.

Föreläsare: Ginna Lindberg, Peter Esaiasson, Bengt Johansson, Per Schlingmann, Hugo Ewald och Karin Eriksson. Dessutom Stefan Åsberg och Niclas Berglund, mottagare av årets Nils Hornerpris.

Datum: 2018-05-15

Kategorier: Media/Journalistik

Arrangör: Västsvenska Journalisters Stiftelse, institutionen för journalistik, medier och kommunikation (JMG), Publicistklubben Västra och Borås Tidning.

Plats: Inst för journalistik, medier och kommunikation (JMG), Seminariegatan 1B
Linnésalen

Sista anmälningsdag: 2018-05-13 kl. 00:00.

Kontaktperson: Tomas Odén

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut

Sidansvarig: Lars-Olof Karlsson|Sidan uppdaterades: 2018-03-29