Att stärka alkohol- och drogforskningen i Göteborg: Mot en hållbar framtid

Seminarium

CERA bjuder nu in till seminariet "Att stärka alkohol- och drogforskningen i Göteborg: Mot en hållbar framtid". Torsdagen den 25 oktober med start kl. 13.00 på Psykologiska institutionen, Göteborgs universitet.

Seminariet innehåller spännande föreläsningar, poster session, samt dialog mellan praktiker och forskare på scen. Vid 17-tiden blir det mingel för att alla ska få en chans att använda möjligheten att nätverka med andra forskare inom CERA och kanske knyta nya och viktiga bekantskaper. Se bifogat program och glöm inte anmäla dig senast 15 oktober. Anmälningslänk finner du i programmet.

Vi uppmuntrar alla som vill att ta med en poster till poster sessionen som kommer att vara mellan talarna. Här behövs det inte att man trycker en ny poster om man inte vill utan det går lika bra att ta med en redan tryckt som man presenterat på en konferens. Stående eller liggande poster spelar ingen roll.

Forskare från alla discipliner och ämnesområden, liksom studenter, FoU-medarbetare, kliniker/praktiker med intresse för området är varmt välkomna!

Varmt välkomna!
CERAs styrgrupp och Seminariekommittén

Datum: 2018-10-25

Kategorier: Psykologi, Medicin, Forskning