Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

AW online: Corona, kommunikation och politik

Debatt

Spridningen av coronaviruset har satt politiker, myndigheter och medier på svåra prov.

Hur har myndigheter och beslutsfattare lyckats med sin kommunikation? Vilket ansvar har medierna när falska nyheter och myter sprider sig? Hur har krisen påverkat människors uppfattningar om politik? Vad kan vi se för långtgående konsekvenser av det historiska skede vi är inne i just nu?

Välkommen på after work med forskare online!

Samtalet livesänds i Facebook-eventet, direkt från Pusterviks matsal i Göteborg. I efterhand kommer det att vara tillgängligt på andra plattformar.

Observera att samtalet spelas in utan publik i enlighet med myndigheternas rekommendationer. Det går inte att komma till Pustervik och vara med på plats.

After work med forskare är ett samarbete mellan Folkuniversitetet och Samhällsvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet.

Föreläsare: Bengt Johansson, professor, Institutionen för journalistik, medier och kommunikation vid Göteborgs universitet. Expert på kriskommunikation och medier. Jacob Sohlberg, forskare på Statsvetenskapliga institutionen vid Göteborgs universitet. Expert på politisk psykologi. MODERATOR Mattias Hagberg, journalist och författare

Datum: 2020-03-31

Tid: 17:30 - 18:15

Kategorier: Samhällsvetenskap

Arrangör: Samhällsvetenskapliga fakulteten och Folkuniversitetet

Plats: Direktsändning i Facebook-event

Evenemangslänk: Läs mer om AW online: Corona, kommunikation och politik

Kontaktperson: Lars-Olof Karlsson

Sök evenemang

Evenemangskalender

ti on to fr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
« juni 2020 »
Sidansvarig: Lars-Olof Karlsson|Sidan uppdaterades: 2018-06-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?