Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kalendarium


SOM-seminariet 2017

Seminarium

Den 25:e april är det dags för 2017 års SOM-seminarium. Som vanligt en späckad heldag där den senaste svenska samhällsopinionen avhandlas av SOM-anslutna forskare i ett rasande tempo.

Den 25 april anordnar SOM-institutet vid Göteborgs universitet det årligen återkommande SOM-seminariet, med de första resultaten och analyserna från den nationella SOM-undersökningen.

Under årets SOM-seminarium presenterar tio forskare från SOM-institutets nätverk stora delar av den trettioförsta nationella SOM-undersökningen, genomförd under hösten/vintern 2016. Det blir som vanligt en intensiv heldag där seminariedeltagarna får följa den svenska opinionsutvecklingen inom flera områden. I år med fokus på bland annat samhällsoro, äldreomsorg, konsumtionsvanor, sociala- och traditionella medier, partipolitik och självklart lite Donald Trump.

Under våren och försommaren publiceras sedan en stor mängd analyser och rapporter sprungna ur undersökningen, och SOM-institutet deltar i såväl Vetenskapsfestivalen som i Almedalen. Crescendot infaller i slutet av juni med publiceringen av en forskarantologi, som därefter skickas ut till samtliga seminariedeltagare.

Ta chansen att vara en del av det svenska opinionsklimatet. Varmt välkommen att anmäla dig till årets SOM-seminarium!

Anmälan sker på www.som.gu.se/seminarium/anmalan

Föreläsare: Ulrika Andersson, Annika Bergström, Thomas Denk, Henrik Ekengren Oscarsson, Filip Fors, Sören Holmberg, Ulrika Holmberg, Daniel Jansson, Johan Martinsson, Maria Oskarsson och Maria Solevid

Datum: 2017-04-25

Tid: 10:00 - 16:00

Kategorier: Samhällsvetenskap

Arrangör: SOM-instiutet

Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1

Evenemangslänk: Läs mer om SOM-seminariet 2017

Ytterligare information:
Inbjudan SOM-seminariet 2017.pdf

Sista anmälningsdag: 2017-04-18 kl. 12:00.

Avgift: 800kr exkl moms

Kontaktperson: Kerstin Gidsäter

Telefon: 031 786 3300

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut

Sidansvarig: Lars-Olof Karlsson|Sidan uppdaterades: 2011-12-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?