Seminarium med Liz Kelly

Högre seminarium

Lokal: Pilen

Liz Kelly, PhD (Sociology), BA (Sociology and Politics), is professor of sexualised violence at London Metropolitan University, where she is also director of the Child and Woman Abuse Studies Unit (CWASU) and holds the Roddick Chair on Violence against Women.

She has been active in the field of violence against women and children for forty years, and is the author of Surviving Sexual Violence, which established the concept of a 'continuum of violence' and over 100 book chapters and journal articles.

In 2000, Liz was awarded a CBE in the New Years Honours List for 'services combating violence against women and children', and in January 2005 was appointed to the Board of Commissioners of the Women's National Commission.

Datum: 2019-10-16

Kategorier: Socialt arbete