Kalendarium

Allmänt seminarium, Evelina Johansson Wilén, Tomas Wedin och Carl Wilén: Ideologikritik - en introduktion (antologi med planerad utgivning HT 2020, Studentlitteratur).

Seminarium

Seminariet behandlar utkast till de tre inledande begreppsutredande texterna i antologin, vilka kommer att följas av 11 fallstudier. Antologins syfte är att återuppväcka ideologikritiken som metod och att framhäva ideologibegreppets relevans som ett komplement till de olika diskursanalyser som under de senaste decennierna har dominerat human- och samhällsvetenskaplig forskning och utbildning.
Ordf: Håkan Thörn. Kommentatorer: Ann Ighe och Sven-Eric Liedman

Datum: 2019-09-18