Kalendarium

Programstart och programintroduktion, Kandidatprogrammet i offentlig förvaltning

Aktivitet

Introduktion till dig som ska studera kandidatprogrammet i offentlig förvaltning.

Introduktionen ges till dig som är ny student i Kandidatprogrammet den 30 augusti 2019 klockan 13:15 - 16:00 i Hörsal: Dragonen, Sprängkullsgatan 19.

Höstterminen börjar den 2 september 2019 vid Göteborgs universitet. Schema, kursplaner och litteraturlistor kommer att finnas tillgängliga i juni 2019 på institutionens studentportal, https://studentportal.gu.se/minastudier/spa.

Datum: 2019-08-30

Kategorier: Student