Svår psykisk ohälsa ur ett subjektivt perspektiv

Docentföreläsning

Jennifer Strand disputerade vid psykologiska institutionen år 2014 med en avhandling om psykossjukdom och tidiga relationer. Sedan dess har hon bland annat studerat patienters upplevelser av psykiatrisk öppen- och slutenvård samt hur läkemedelsbehandling vid depression påverkar föräldraförmågan. Hon har också ett forskningsprojekt om föräldraskap och psykossjukdom där erfarenheter hos föräldrar, barn och vårdpersonal studeras. Jennifer Strand arbetar som universitetslektor vid psykologiska institutionen vid Göteborgs universitet.

Föreläsare: Jennifer Strand

Datum: 2019-09-06