Karriärseminarium: Livet efter disputation

Seminarium

Fakulteten arrangerar ett seminarium om karriärplanering inom akademin, anslag/finansiering, post docs osv.

13:00 Meike Froitzheim (forskningsrådgivare), Forsknings- och Innovationskontoret (FIK)
Meike kommer att prata om sådant som är viktigt att beakta när en planerar för att ansöka om en post doc i Sverige eller utomlands. Hon kommer att ge en överblick över de olika möjligheter som finns till finansiering för både doktorander och postdoktorer. Meike kommer även att presentera vilket stöd FIK kan erbjuda i dessa processer.

14:00 Elin Naurin (docent), statsvetenskapliga institutionen
Vad finns det för kloka strategier när en tar sina första steg efter disputation? Elin kommer att diskutera karriärplanering och strategier i syfte att attrahera finansiering. Elin har ansökt om och varit framgångsrik I att ta hem externa anslag i flera olika internationella sammanhang och hon kommer att dela med sig av sina bästa rekommendationer gällande detta.

Observera att seminariet anordnas på engelska.

Datum: 2019-10-02

Kategorier: Samhällsvetenskap

Arrangör: Samhällsvetenskapliga fakulteten

Plats: Konferensrum K309 (Pilen), Pilgatan 19

Sista anmälningsdag: 2019-09-26 kl. 00:00.

Kontaktperson: Karl-Fredrik Ahlmark

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut

Sidansvarig: Lars-Olof Karlsson|Sidan uppdaterades: 2011-12-21