REGG lunch seminar: Regionalism in Asia - A Comparative Analysis

Högre seminarium

The autumn semester's first lunch seminar by REGG (research group on Regional and Global Governance) takes place on September 11. Visiting Professor Diana Panke, will present a paper (co-authored with Jürgen Rüland) entitled: 'Regionalism in Asia - A Comparative Analysis'.

Professor Dr. Diana Panke will be REGG Visiting Professor 10-18 September (and also in March 2020). Professor Panke holds the Chair of Multi-level Governance at University of Freiburg (Germany) and has previously been associate professor at University College Dublin (Ireland). Her research and teaching interests include international norm dynamics, international negotiations, legalization and compliance beyond the nation-state, European Integration, Comparative European Union Politics, as well as modern theories of international relations.

See her profile here: www.frias.uni-freiburg.de/en/people/fellows/current-fellows/panke

Föreläsare: Diana Panke, University of Freiburg. Chair: Johan Karlsson-Schaffer, School of Global Studies. Discussant: Cecilia Albin, Uppsala University.

Datum: 2019-09-11

Kategorier: Samhällsvetenskap