Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kalendarium


Socialarbetares förutsättningar att slå larm

Aktivitet

Pilgatan 19A, Sal K002. FORSA Väst bjuder in till samtal om socialarbetares för utsättningar att slå larm.

Förutsättningarna för att bedriva socialt arbete är under ständig förändring. Förändringar i förutsättningar kan vara efterlängtade eller ifrågasatta, de kan skapa eller undanröja hinder i arbetet. Den 28 oktober bjuder FORSA Väst in till ett samtal om socialarbetares förutsättningar att slå larm när förändringar har oönskade konsekvenser.

Tillsammans får vi lyssna till ett samtal om erfarenheter från forskning och yrkespraktik med Ulla-Carin Hedin, professor emerita i socialt arbete och Liz Engberg, yrkesverksam socionom. Samtalet leds av Jörgen Lundälv, universitetslektor i socialt arbete. Utöver de inbjudna gästernas inspel kommer det finnas utrymme för åhörares tankar och erfarenheter.

Om oss:
FORSA arbetar för att stärka samarbetet mellan forskning, utbildning och det sociala arbetets praktik. FORSA är fackligt och politiskt obunden sammanslutning av personer verksamma inom eller intresserade av forskning i socialt arbete.

Datum: 2019-10-28

Tid: 17:00 - 19:00

Kategorier: Socialt arbete

Kontaktperson: Katarina Hollerz

Sidansvarig: Lars-Olof Karlsson|Sidan uppdaterades: 2011-12-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?