Matsäkerhet och klimatförändringarna - rapport från fältstudier i Sydafrika

Seminarium

Förvaltningshögskolan bjuder under GU:s hållbarhetsvecka in alumner och studenter till en After work och att lyssna på Helena Römmelmann som har gjort Minor Field Studies i Sydafrika kring matsäkerhet bland unga vuxna.

Helena är utbildad socionom och har en masterexamen inom riskhantering i samhället med fokus på att utveckla hållbara samhällen för människa och miljö. Helena besöker under Act! Sustainable-veckan Förvaltningshögskolan vid Göteborgs Universitet för att dela med sig av sina erfarenheter från Sydafrika med fokus på matsäkerhet och klimatförändringarnas påverkan. Hon svarar på frågor som:

- Hur får man ett MFS-stipendium?
- Hur planerar man inför sin resa?
- Vilka kontakter är bra att ha på plats?

FÖR VEM:
Du som är alumn, student eller lärare vid Göteborgs universitet.

ARRANGÖR:
Arrangemanget hålls under Göteborgs universitets hållbarhetsvecka 4 - 9 november.

Datum: 2019-11-06

Kategorier: Samhällsvetenskap

Arrangör: Förvaltningshögskolan

Plats: B 110, Sprängkullsgatan 19

Sista anmälningsdag: 2019-11-04 kl. 16:00.

Kontaktperson: Ylva Norén Bretzer

Antal platser: 25 (Varav 5 är bokade)

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut

Sidansvarig: Lars-Olof Karlsson|Sidan uppdaterades: 2011-12-21