QoG lunch seminar

Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government, broadly defined as trustworthy, reliable, impartial, uncorrupted and competent government institutions. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty.
The seminars are in English if nothing else is indicated.

Title of seminar: PROTEGO - Procedural Tools for Effective Governance

Föreläsare: Claudio Radaelli, PI UCL London Claire Dunlop, Co-PI University of Exeter Jonathan Kamkhaji, Data Steward, University of Exeter Gaia Taffoni, Research Associate, UCL London

Datum: 2020-01-14

Kategorier: Samhällsvetenskap