AVBOKAD: QoG lunchseminarium med Alexander Libman

Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government, broadly defined as trustworthy, reliable, impartial, uncorrupted and competent government institutions. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty.

The seminars are in English if nothing else is indicated.

Föreläsare: Alexander Libman, Professor of Social Sciences and Eastern European Studies, Ludwig-Maximilians-Universität München (LMU)

Datum: 2020-04-15

Kategorier: Samhällsvetenskap