Kalendarium

INSTÄLLT. Is the New Media System Tearing Us Apart? Agenda Fragmentation in Sweden 1988-2018. General higher seminar.

Seminarium

The general higher seminar at JMG is a forum where researchers, doctoral students and invited guests present and discuss ongoing research. Other employees at the University are also very welcome.
- - - - - -
Due to the corona virus situation we have decided to cancel the HAS seminars until May 31st. This is most unfortunate but the most reasonable thing to do right now. We hope you all understand!

Föreläsare: Per Oleskog Tryggvasson, doctoral student at JMG. Adam Shehata, senior lecturer at JMG. Judith Möller, University of Amsterdam.

Datum: 2020-04-29

Kategorier: Media/Journalistik