Gästföreläsning Chris Kirchgasler och Alpesh Maisuria

Föreläsning

I samband med höstens möte för nätverket ''Efter krisen. Migration, utbildning och arbetsliv i tvärvetenskaplig belysning'' bjuder forskningsmiljön Kritisk utbildningsforskning (KRUF) och Utbildningssociologiska kollegiet (USK) i samarbete in till gästföreläsning med Chris Kirchgasler (University of Wisconsin-Madison) & Alpesh Maisuria (University of East London, UK). De föreläser under rubrikerna ''The End(s) of Inclusion: The Colonial Residues of the Global Learning Crisis'' och ''Academic Labor in the University System In England''. Föreläsningen ges på engelska.

Föreläsare: Chris Kirchgasler & Alpesh Maisuria

Datum: 2019-11-07

Kategorier: Pedagogik och didaktik

Arrangör: Kritisk utbildningsforskning (KRUF) och Utbildningssociologiska kollegiet (USK)