Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Klart med nytt KOLV-avtal

Nyhet: 2019-02-07

Nu är det klart att KOLV-samarbetet fortsätter i ännu en sexårsperiod.

KOLV under en resa till Nederländerna år 2017Sedan 1995 har Förvaltningshögskolan ett samarbete med Västra Götalandsregionen samt kommuner i Göteborgsregionen. Samarbetet, som kallas “KOLV” (Kommuner och Landsting i Västsverige) möjliggör unika samarbeten mellan Förvaltningshögskolan å ena sidan och samarbetsorganisationerna å den andra när det kommer till utvecklingsarbete. Genom samarbetet kan både utbildning och forskning hålla en hög nivå, både i forskningsanknytning och i sin samhällsrelevans. Samverkansarbetet har alltid varit viktigt för Förvaltningshögskolan och är en naturlig del i verksamheten. Inom samverkansområdet återfinns KOLV-projektet, uppdragsutbildningar, uppdragsforskning, öppna seminarier och föreläsningar, gästföreläsare, metodstöd och utvärderingsuppdrag, alumnverksamhet, medieuppdrag och mycket mer. Nu har parterna skrivit avtal för en ny sexårsperiod.
– Det visar på hur viktiga den här typen av frågor är för kommuner och region i Västsverige, säger doktor Louise Skoog, som samordnar KOLV-samarbetet.


Medverkande i KOLV är Förvaltningshögskolan, Västra Götalandsregionen, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn och Öckerö.

Lär mer om KOLV här!
 

AV:
031-786 29 52

Artikeln publicerades först på: spa.gu.se

Sidansvarig: Lars-Olof Karlsson|Sidan uppdaterades: 2008-03-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://samfak.gu.se/aktuellt/nyheter/nyheter_detalj//klart-med-nytt-kolv-avtal.cid1616214
Utskriftsdatum: 2020-08-13