Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen tillbaka!

Har du läst på Samhällsvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet? Då är du alumn och välkommen till vårt nätverk. De institutioner som har sådana hittar du länkar till i högerkolumnen.

Nätverket är viktigt för dig

Under studietiden knyts ofta kontakter med kurskamrater och lärare som är viktiga för framtiden. Genom alumnnätverket kan du behålla och bredda dina sociala och professionella kontakter. Du kan också få senaste nytt om forskning, utbildning och kompetensutveckling genom nyhetsbrev och magasin. Nyckeln till nätverket är alumndatabasen som är gemensam för hela universitetet, oavsett vad du har läst.

Läs mer om alumnverksamheten och hur du anmäler dig i databasen via länken i högerspalt.

 

VykortsbildDu är viktig

Med hjälp av dig som alumn kan vi utveckla våra utbildningar och stärka kopplingen med omvärlden. Du är en viktig länk till arbetslivet som kan leda till examensarbeten, praktikplatser och studiebesök för dagens studenter. Samtidigt stödjer du oss i rekryteringen av nya studenter när vi vet mer om ditt yrkesliv. Bättre ambassadör kan vi inte ha!

 

Sidansvarig: Lars-Olof Karlsson|Sidan uppdaterades: 2013-11-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?